Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

CANDY BAR

candy-bar

Candy bar-ul este un colt special amenajat pentru momentele dulci ale evenimentului tau. Invitatii pot servi acolo cele mai apetisante deserturi si prajituri. Aranjamentul bufetului de dulciuri este elementul surpriza care poate influenta pozitiv atmosfera petrecerii.

Potrivit la ocazii speciale.

Fie ca este vorba de o aniversare, o petrecere de botez, un eveniment corporate sau o nunta, candy bar-ul asigura un rasfat culinar memorabil pentru invitatii tai. El poate fi integrat in tematica evenimentului sau se poate evidentia printr-o tematica proprie, in functie de dorintele tale.

Avantajul candy bar-ului este flexibilitatea de care te bucuri in alegerea sortimentelor de dulciuri, codul de culoare, tematica, decorul si micile detalii care fac diferenta.

Poti opta pentru un colt dulce clasic, cu dulciuri consacrate romanesti intr-un decor minimalist si un cod de culoare neutru, sau poti jongla cu formele, culorile si aromele pentru un bufet unic.

Cupcakes, candy pops, cheesecake, bezele si bomboane, candy bar-ul este locul care garanteaza cele mai largi zambete!

fantanta-ciocolata

Fantana Cu Ciocolata

Indiferent de ocazia evenimentului pe care il planifici, fantana de ciocolata va fi punctul central de atractie! Perfecta pentru iubitorii de ciocolata si prichindei, toti invitatii vor fi cuceriti de savoarea ciocolatei belgiene. Desi poti opta pentru diferite sortimente (ciocolata cu lapte, ciocolata alba, ciocolata belgiana), ciocolata belgiana este considerata premium si garanteaza entuziasmul invitatilor tai. De cele mai multe ori, fantana de ciocolata va fi asezonata cu fructe, festinul fiind astfel dublat!

In functie de numarul oaspetilor tai, poti alege dimensiunea potrivita si numarul de niveluri ale cascadei

Masina de vata de zahar

Ce iti aminteste de copilarie mai bine decat vata de zahar pe bat? Un desert pufos si delicios, iubit atat de copii cat si de parinti, va recrea farmecul momentelor din copilarie si va mentine zambetul pe fata copiilor!

Masina de popcorn

Dupa cateva vizite in coltul dulce al petrecerii, o gustare sarata iti va oferi echilibrul perfect! Masina de popcorn este un nou trend in organizarea evenimentelor distractive si a fost foarte bine primit.
Cateva minute si poti savura popcorn cald si delicios! Masina de popcorn oferita poate produce fara la 25 de pungute de popcorn simultan, astfel ca toti copiii vor fi multumiti.

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro