CURSURI pentru cine vrea sa devina florist

Inscriere Detalii

Cursurile vor fi predate de catre ANCA UNGUREANU, co-founder An-Ca Events, designer florist profesionist si profesor. Gasiti, mai jos, in cadrul acestei pagini, Cv-ul.
In cadrul cursului, profesorul va executa si va prezenta clasei diferite design-uri florale ce trebuie reproduse, urmate de explicatii amanuntite cu privire la metodele si tehnicile folosite. Cursantii vor avea la dispozitie toate florile si materialele pentru a replica modelele expuse de profesor. Abordarea cursului este una practica, ceea ce face ca tehnicile de lucru sa fie asimilate mult mai usor si mai rapid. La sfarsitul cursului, fiecare participant va pleca cu design-ul floral propriu, creat in timpul cursului.

CURSURI amatori

Inscriere Detalii

Cursul pentru amatori se centreaza pe fundamentarea notiunilor de baza despre flori si ingrijirea lor. Varianta de predare este una mai relaxata, accentul cazand mai mult pe latura de creativitate. De asemenea, participantii vor putea lua acasa aranjamentul floral realizat in cadrul cursului.

ATELIERE pentru copii

Inscriere Detalii

Atelierele pentru copii au rolul de a stimula imaginatia si creativitatea micutilor care vor avea ocazia de a lucra cu multe tipuri de flori si plante. Aceste cursuri au o aplicatie practica intrucat copii vor invata sa alcatuiasca diferite aranjamente florale, insa au si o aplicatie teoretica pentru ca vor primi explicatii si lectii cu privire la fiecare floare si planta cu care lucreaza.