Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

ENTARTAINMENT

MC

Rolul Mc-ului este de a crea o atmosfera plina de viata si de a se asigura ca toata lumea petrece un timp fabulos.

Vrei ca evenimentele tale sa fie explozibile? Vrei ca majoratul tau sa fie unul de neuitat? Vrei un moment unic si distractiv la nunta ta sau la botezul copilului tau? Vrei ca partenerii tai de afaceri sau colaboratorii sa fie surprinsi la petrecerea companiei in care lucrezi? Invita un MC!

MC-ul, sau Maestrul de Ceremonii, se ocupa de buna dispozitie a invitatilor, anima si energizeaza petrecerea, imbina creativitatea si umorul intr-un mod unic.

DJ

Nici un eveniment nu poate fi sustinut fara muzica. Prezenta DJ-ului la un eveniment este esentiala. Cu o mare experinta, cu o energie fantastica si cu un playlist adaptat pentru fiecare eveniment in parte, Dj-ul face ca petreceea ta sa fie una de neuitat.

SONORIZARE - Nicio petrecere fara muzica

Muzica este ingredientul de baza pentru o petrecere reusita.

O sonorizare reusita inseamna un sistem de sonorizare profesional, microfoane wireless, un playlist adecvat varstelor invitatilor, un volum potrivit in difuzoare, o calitate buna a sunetului si schimbari de ritm cat sa ii tii pe invitati in priza si binedispusi, fie ca vorbim de o nunta, un botez, o petrecere de copii sau adulti.