flori-de-primavara

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Flori de primavara

Odata cu venirea primaverii incep si sarbatorile specifice perioadei. Desigur, fiecare dintre acestea e un prilej foarte bun pentru a-i oferi cuiva un buchet de flori sau un aranjament floral. Fie ca vorbim de Martisor sau Ziua Femeii, oferind flori unei persoane dragi ne aratam aprecierea si devotamentul.

La An-Ca Events veti gasi o mare varietate de flori de primavara si multe modele de aranjamente florale. De asemenea, veti gasi intre produsele noastre si flori in fiole cu apa si substante nutritive, precum orhideele, care vin in nuante de alb, roz, mov si verde.

image_0image_1image_2image_3

Flori pentru Martisor

Martisorul este o sarbatoare care marcheaza venirea primaverii. In consecinta, cele mai potrivite flori pentru aceasta sarbatoare sunt florile de primavara. Lalelele, zambilele, brandusele si, nu in ultimul rand, ghioceii, sunt toate alegeri foarte bune pentru un martisor de bun gust.
Fiecare buchet poate fi personalizat si accesorizat cu elemente decorative in functie de preferintele tale.

Flori pentru 8 Martie

Ziua femeii este o ocazie deosebita de a ne arata aprecierea fata de acea femeie deosebita din viata noastra fie e iubita, mama, sora sau chiar bunica nostra.
Pentru un buchet mai elegant puteti opta pentru lalele rosii, galbene, albe sau mov, frezii, cale, strelitzia, trandafiri sau crini. Florile de primavara, ca zambilele, ghioceii, irisii, ranunculus, muscari, alstroemerii si freziile, pot fi si ele alegeri foarte bune, imbinate armonios cu muschi natural de padure, crengute de salcie si fire delicate de iedera.

image_4

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro