Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Servicii Foto - Video

evenimente-corporate

Ne place sa credem ca fotografiile realizate de noi sunt mai mult decat poze. Pretuim amintirile si suntem constienti ca fiecare eveniment este important, fie ca vorbim de evenimente corporate sau private. Fiecare fotografie trebuie sa spuna o poveste; povestea ta si a invitatiilor tai. Rolul nostru este sa surprindem aceasta poveste pentru tine, pentru ca tu sa te poti bucura de petrecere.

De-a lungul anilor ne-am perfectionat foarte mult serviciile si ne-am imbunatatit considerabil aparatura de lucru. Astfel, pentru fotografii, folosim aparate foto Cannon 5D Mark III si Canon L, obiective Carl Zeiss, blitz-uri Elinchrom Porta Light si avem la dispozitie chiar si un studio foto mobil. Pentru filmarile 4K folosim camere Black Magic si RED, iar pentru fimarile full HD utilizam Canon 5D Mark III si Panasonic GH4.

In plus, avem posibilitatea sa realizam si filmari aeriene, cu ajutorul dronelor noastre Phantom. Acestea ne permit sa surprindem imagini panoramice ale intregului eveniment, iar calitatea imaginilor si perspectiva filmarilor va vor taia respiratia.

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro