Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Buchete de mireasa: impreuna il vom gasi pe cel perfect

yes

Cele mai multe buchete de mireasa sunt frumoase - insa nu toate sunt potrivite pentru a-ti infrumuseta cea mai speciala zi. Rolul nostru este de a crea un design floral de impact, respectand indeaproape nevoile si preferintele tale.

Inscrie-te acum la Newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi stiri, tendinte si Oferte in evenimente

Buchete de mireasa care spun povestea ta

Noi credem ca fiecare mireasa ar trebui sa se bucure de florile sale preferate, incluse in aranjamente care sa ii exprime stilul personal. Astfel, folosindu-ne de anii de experienta si de creativitate, vom crea pentru tine un buchet de mireasa care sa te reprezinte cu adevarat.

Simplu, delicat, extravagant, elegant, contemporan sau traditional: oricare sunt optiunile tale, noi vom crea un buchet de mireasa care sa oglindeasca aceste alegeri. Tu si nunta ta sunteti unice, iar buchetele de mireasa gata facute nu va pot reprezenta. Noi folosim culorile, semnificatia florilor, marimea si arhitectura buchetului ca un alt limbaj, unul prin care comunicam esenta evenimentului tau.

Design, realizare si consiliere pentru:

  • Buchete de mireasa
  • Flori de par pentru mireasa.
  • Buchetul nasei
  • Cocarde
  • Corsaje
  • Coronite

Buchetele de mireasa sunt un pas esential in definitivarea imaginii mireselor. Buchetul poate fi, de asemenea, completat de flori de par pentru un look complet. La randul ei, coafura miresei poate fi pusa in valoare cu flori de par complementare buchetului. Iti recomandam flori de par naturale, special tratate astfel incat sa isi pastreze aspectul proaspat pe tot parcursul evenimentului.

image_0image_1image_2

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Cocarde si corsaje – florile nuntasilor

Buchetul de mireasa este fara indoiala piesa centrala a aranjamentelor florale de la o nunta, insa povestea nu ar fi completa fara florile nuntasilor. Pe langa mireasa, si nasa are un buchet de flori. Acesta poate fi o variatie pornind de la buchetul miresei sau poate fi creat in mod independent, in functie de tinuta nasei.

Cocardele, floricele prinse in pieptul invitatilor de catre mireasa impreuna cu domnisoarele de onoare, au un rol traditional si simbolic. Prin cocarde, se simbolizeaza norocul in casnicie a mirilor. Traditia este ca mireasa sa prinda cocardele in pieptul mirelui si nasului inainte de a merge la biserica pentru cununia religioasa. Iti recomandam sa folosesti cocarde la nunta ta – astfel, ii scoti in evidenta pe nuntasi si le oferi o mica amintire.

Atunci cand concepem cocardele, diferentiem intre tipurile de invitati, pastrand stilul si tema folosite la buchetul miresei. Cele trei tipuri de cocarde sunt:

  • Cocarde pentru mire, nasi si parinti
  • Cocarde pentru domnisoare si cavaleri de onoare
  • Cocarde pentru restul invitatilor

Chiar daca cunoastem foarte bine aspectele traditionale ale unei nunti, te putem ajuta si cu sugestii pentru o nunta cu o tema contemporana. Poti alege, de exemplu, corsaje in loc de cocarde pentru domnisoarele de onoare, sau chiar mici buchete, coronite sau mini-palarii florale. Ideile noastre pentru nunta ta nu se opresc aici. Contacteaza-ne si iti vom organiza o nunta de vis!

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro