Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Lumanari de nunta cu flori naturale

yes

Pentru o nunta de vis, orice detaliu trebuie sa fie perfect. Lumanarile de nunta concepute de noi nu sunt doar frumoase: sunt rezistente, au flori naturale si sunt personalizate in functie de conceptul nuntii tale.

Fie ca iti doresti lumanari de nunta simple sau sofisticate, impreuna vom concepe o nunta mai frumoasa decat iti imaginezi. Contacteaza-ne ca sa incepem!

Inscrie-te acum la Newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi stiri, tendinte si Oferte in evenimente

Lumanari de nunta simple sau sofisticate?

In mod traditional, lumanarile de nunta sunt albe, semnificand dragostea curata si puritatea mirilor. In timp, insa, aceasta traditie s-a pierdut, iar diversitatea de lumanari de nunta este foarte mare. Fie ca iti doresti lumanari de nunta simple sau sofisticate, acestea trebuie sa completeze conceptul nuntii tale. Prin crearea lumanarilor de nunta, noi intarim mesajul si stilul evenimentului tau

Lumanarile de nunta create de noi au aranjamente florale rezistente, dar care se incadreaza perfect in povestea spusa de nunta ta. O parte din florile folosite la aranjamentul lumanarilor de cununie trebuie sa se regaseasca si in buchetul miresei. Pentru un grad crescut de confort, putem crea aranjamente florale doar pe o parte a lumanarilor de nunta. Astfel, ele pot fi asezate pe orice suprafata. Totodata, poti opta pentru un design floral pe rotund. Acesta are avantajul de a fi estetic placut din orice unghi.

Un decor deosebit pentru cununia religioasa

Pe langa lumanari de nunta deosebite, putem sa cream un cadru special, indiferent de biserica la care are loc cununia religioasa

Putem aduce un plus de stralucire nuntii tale printr-un design de eveniment, care sa cuprinda:

  • Stalpisori accesorizati si aranjamente florale (la intrarea in biserica)
  • Covor rosu
  • Design floral pentru masa preotului
  • Decor floral si non floral pentru scaune
  • Pernuta cu verighete
  • Tunuri de confetti si petale de flori (la iesirea mirilor din biserica)

Poveste Lumanari de nunta

Lumanari de nunta se folosesc din cele mai vechi timpuri si semnifica puritatea si credinta in Dumnezeu iar focul lor reprezinta lumina lui Hristos care va lumina calea tinerilor casatoriti.

image_0image_1image_2image_3image_4image_5image_6