Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Noi organizam botezul, tu petreci mai mult timp cu micutul tau

yes

Ziua botezului trebuie sa fie una de bucurie si voie buna, trebuie sa fie lipsita de griji sau stres. Tocmai de aceea, la noi vei beneficia de servicii complete pentru organizarea botezului. Noi vom fi atenti la cele mai mici detalii pentru ca tu sa te poti relaxa si sa te poti bucura alaturi de cei dragi.

Inscrie-te acum la Newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi stiri, tendinte si Oferte in evenimente

Taina Botezului

Botezul este unul dintre cele mai importante obiceiuri crestine; prin botez, bebelusul este absolvit de pacatul stramosesc si intra in randurile crestinilor. Totodata, botezul are o importanta cruciala intrucat, fara taina botezului, copilul nu poate primi celelalte Sfinte Taine precum mirungerea, maslul, casatoria, spovedania, impartasania sau hirotonia.

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Invitatii botez

Iti punem la dispozitie o mare varietate de modele de invitatii de botez din care poti alege. Invitatiile pot fi personalizate in functie de preferintele tale. Poti alege textul pe care ti-l doresti si poti chiar adauga poza copilului tau pe fiecare invitatie

Primii ani de viata cer multa atentie si dedicare din partea parintilor, asa ca dorim sa te ajutam cu cat mai multe pentru un botez lipsit de griji. De aceea, iti oferim ambalarea si finisarea invitatiilor gratuit!

Copilul este in centrul atentiei. nu grijile

La AN-CA Events vei beneficia de consultanta gratuita in toata perioada premergatoare evenimentului. De asemenea, iti punem la dispozitie si servicii de christening planner pe tot parcursul desfasurarii evenimentului.

Vrei sa discutam?

Alege AN-CA Events!

Ofera-i copilului tau botezul pe care il merita!

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro