Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Botezul micutului tau e pe maini bune!

yes

Aranjamentele florale speciale pentru botez dau viata evenimentului si-l fac de neuitat pentru invitati. Bunul gust, atentia pentru detalii si creativitatea sunt esentiale pentru a crea atmosfera pe care ti-o doresti, iar decoratiunile speciale pot face cu adevarat diferenta in ochii invitatilor.

Inscrie-te acum la Newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi stiri, tendinte si Oferte in evenimente

Rafinament in orice decor

Astfel, fie ca stabilim ca tema lumea Disney, fie ca ne inspiram din natura, fie ca alegem un decor clasic, vintage sau imperial, totul trebuie sa fie frumos "ambalat" si prezentat ca un tablou unitar. Impresia lasata de un astfel de decor este cu atat mai puternica cu cat are in spate si o poveste.

Aceasta poveste incepe intotdeauna de la intrare, care ar trebui marcata corespunzator si adaptata la particularitatile evenimentului. In functie de locul unde se desfasoara evenimentul, decorul de la intrare poate varia foarte mult, facand uz de o sumedenie de aranjamente florale, baloane, stalpisori, felinare, lampioane si multe alte elemente decorative.

Unul dintre elementele centrale ale decorului de restaurant este covorul rosu sau alb, plasat la intrarea in local pentru un plus de eleganta si stil. Un alt element de decor important este pupitrul, amplasat intotdeauna intr-un loc vizibil; invitatii il pot folosi pentru a gasi informatii cu privire la locurile lor si ale celorlalti.

Aranjamente florale botez

Selectia aranjamentelor florale trebuie facuta cu bun gust si foarte multa atentie pentru detalii. Acestea trebuie sa se potriveasca cu tematica botezului, cu mesajul pe care vrei sa il transmiti invitatilor si, nu in ultimul rand, cu bugetul alocat.

Aranjamentele florale va definesc stilul, dau viata botezului dumneavoastra si confera un plus de eleganta si rafinament, putand transforma in mod uluitor decorul locatiei. In functie de particularitatile locului unde va avea loc petrecerea, puteti opta pentru:

 • aranjamente florale si non-florale joase, situate la baza mesei sau pe suporti
 • boluri de sticla cu decoruri de pietre, flori sau lumanari plutitoare
 • aranjamente florale inalte, asezate pe sfesnice cu lumanari, pe vaze de sticla sau pe alte tipuri de suporti inalti, avand, desigur, in vedere confortul vizual al invitatilor la mese. Mai precis, acestea trebuie sa fie suficient de inalte incat sa nu se intersecteze cu privirile invitatilor asezati, care doresc sa socializeze la masa.
La botez, masa de prezidiu nu este obligatorie, precum in cazul nuntii. Daca optezi pentru aceasta, noi putem crea pentru tine aranjamente florale cu adevarat deosebite, care sa se distinga de restul incaperii.

image_0image_1image_2image_3

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Decor botez - accesorii speciale

In functie de locatia aleasa de tine, iti propunem o serie de decoratiuni. Decorul de botez nu ar fi complet fara decoratiunile potrivite.

De ce sa alegi decoratiuni speciale pentru botezul micutului tau? Prin ele se contureaza tema evenimentului, iar botezul va fi amintit cu drag de catre invitati. Pentru un decor de botez unic, cu o tema bine definita, acordam o atentie deosebita locatiei. Exploatam oportunitatile oferite de fiecare coltisor, punand in valoare tema evenimentului.

Decoratiuni botez

 • Globuri din flori pe tavan
 • Aranjamente florale pe suprafete verticale (oglinzi si nu numai)
 • Stalpisori cu aranjamente florale
 • Personaje din baloane
 • Litere si cifre din baloane

Accesoriile si aranjamentele noastre florale au facut sa straluceasca multe botezuri - putem sa facem acelasi lucru si pentru tine! Mai mult, accesoriile pentru botez reprezinta amintiri atat pentru tine cat si pentru invitati. Marturiile si cruciulitele le vor aminti acestora peste ani de botezul micutului tau. Un accesoriu care devine din ce in ce mai popular este albumul de impresii pentru oaspeti. Alege-l si tu, iar copilasul tau va avea ocazia sa afle, atunci cand creste, urarile adresate de invitati.

Accesorii botez

 • Cruciulite pentru oaspeti
 • Marturii in forme si culori la alegere
 • Meniuri, carduri de asezare, plicuri de bani, numere de masa
 • Album de impresii pentru oaspeti
 • Tunuri de confetti

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro