petreceri-pentru-copii

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Petreceri pentru copii - Relaxeaza-te si lasa-ne pe noi sa ii tinem antrenati pe cei mici

yes

Petrecerile sunt o ocazie excelenta de socializare pentru copii. Indiferent de varsta micutilor, petrecerile sunt o ocazie de a-si face noi prieteni si de a intari legaturile cu cei pe care ii cunosc.

Cu toate acestea, trebuie sa fim constienti de faptul ca o petrecere pentru copii este complet diferita de una pentru adulti.

Inscrie-te acum la Newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai noi stiri, tendinte si Oferte in evenimente

Puteti alege dintr-o larga varietate de BALOANE de toate formele si culorile. Avem baloane cu aer, baloane cu heliu si, bineinteles, adoratele baloane modelabile. De asemenea, pentru un plus de spectacol, puteti opta pentru tunuri de confetti pentru a va "surprinde" invitatii.

Va oferim o serie de activitati ce pot fi planificate pentru petrecerea celor mici:

 • Face painting
 • Impro kids show
 • Spectacole de magie
 • Jocuri gonflabile
 • Spectacole cu animatori
 • Spectacole cu tema
petreceri copii

Colaboram numai cu animatori profesionisti, specializati in munca cu copii. Acestia sunt foarte bine pregatiti, iar costumele lor sunt impecabile, lucru esential pentru a transforma petrecerea micutului tau intr-un succes.

In functie de diferitele perioade ale anului, organizam si petreceri tematice pentru copii pentru: Ziua Mamei, Halloween, Sfantul Nicolae, Craciun si multe altele. Mai mult, putem lucra cu tine pentru a-i oferi copilului tau o petrecere cu tematica originala si distractiva, creata special pentru el.

Copii sunt mai interesati de clovni si magicieni decat de decor; copiilor le plac mai mult prajiturile decat felul principal de mancare (indiferent ce delicatesa au in farfurie) si le place foarte mult sa se joace.

Acestia au gusturi foarte diferite de adulti si apreciaza alte lucruri. Tocmai de aceea, e foarte important ca organizarea unei petreceri de copii sa se faca cu gandul la micuti si la interesele lor.

 • fete de masa, servetele, farfurii, pahare, paie, spirale sonore, coifuri, masti (toate acestea pot fi inscriptionate cu personaje din desene animate)
 • obiecte inscriptionate cu poza copilului precum: calendare, magneti, globuri de Craciun, felicitari si altele
 • costume pentru copii; acestia vor putea alege dintr-o gama larga de costume de personaje din desene animate. Costumele pot fi inchiriate sau achizitionate in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

image_0image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7image_8

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Petreceri de Craciun pentru copii

Pentru copii, Craciunul este cea mai importanta sarbatoare a anului. Nimic nu se compara cu bucuria pe care o incearca atunci cand deschid cadourile, cand impodobesc bradul sau cand vorbesc cu Mos Craciun. Tocmai de aceea, noi va oferim si servicii si elemente de decor caracteristice Craciunului:

 • Puteti inchiria un brad impodobit pe toata durata sarbatorilor;
 • Puteti "inchiria" un Mos Craciun care sa anime petrecerea si sa le ofere cadouri copiilor;
 • Puteti alege dintr-o gama variata de aranajamente speciale de Craciun, globuri, figurine si diverse alte elemente pentru decor: brazi, mosi, reni, clopotei, spiridusi si multe altele

.

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro