Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro

Flori pentru Valentines Day sau Dragobete

Fie ca vorbim de Dragobetele romanesc sau de Ziua Indragostitilor, care este un import cultural din Occident, aceasta zi nu are decat un scop: celebrarea iubirii si poate chiar reflectarea asupra sentimentelor pe care le avem fata de jumatatea noastra.
Atentiile nu trebuie sa lipseasca si, bineinteles, nici florile. Bomboanele de ciocolata, felicitarile sau micile cadouri sunt printre cele mai populare alegeri pentru Ziua Indragostitilor. Daca acestea sunt dublate si de un buchet / aranjament de flori pe masura ocaziei, atunci cu siguranta veti impresiona persoana iubita.

Un buchet de flori bine ales trebuie sa fie original, sa aibe o semnificatie aparte. Trandafirii sunt, de regula, florile cele mai daruite de Ziua Indragostitilor. Cu toate acestea, daca vrei sa fii mai original, avem mai jos cateva sugestii pentru tine:

  • Un buchet lalele rosii sau roz simbolizeaza dragostea profunda, un mesaj potrivit pentru o persoana cu care ai o relatie de lunga durata;
  • Zambilele albastre sugereaza tandretea si bucuria de a fi impreuna, un mesaj perfect in cazul in care v-ati cunoscut de curand.
  • Un buchet de crini albi simbolizeaza aprecierea si devotamentul nostru fata de persoana respectiva, ceea ce il face potrivit pentru cei care vor sa isi arate aprecierea fata de persoana indragita.
  • Un buchet de gerbere spune: "te admir", "multumesc", "te iubesc" si "ma faci fericit", toate in acelasi timp.

Telefon 0724.204.927 / 0723.128.099 Email office@ancaevents.ro

facebook.com/ancaevents.ro